Pihapiiri

Pihapiirimme elämyksiä

Aivan päärakennuksemme tuntumasta löydät saunatilamme ja erillisen savusaunan. Suuri paviljonkimme on toiminut suosittuna tanssi- ja grillijuhlien viettopaikkana. Kesäaikaan voit myös majoittua tilalta löytyvässä mummonmökissä ja aitassa.

Puulämmitteisessä 12 hengen saunassamme voit nauttia mukavat löylyt koivuvastan kera. Saunan yhteydessä oleva viihtyisä ja tilava kammari soveltuu mainiosti illanistujaisten viettoon (maks. 20 henkilöä). Tunnelmaa saat lisättyä sytyttämällä tulen avotakkaan tai vilvoittelemalla terassilla rauhallisen maaseudun ympäröimänä. Pihapiirissämme on myös vuonna 1932 rakennettu savusauna, joka tarjoaa pehmeät löylyt ympäri vuoden.

Tunnelmallisessa paviljongissamme voi suurempikin ryhmä viettää iltaa tanssin tai grillauksen merkeissä. Paviljonki on myös toiminut mainiona esiintymispaikkana yhtyeille.

Halutessasi voit kesäaikaan majoittua vuonna 1920 rakennetussa idyllisessä mummonmökissä. Mökki on edelleen lähes alkuperäisessä kunnossa. Vuodepaikkoja mökissä riittää kahdeksalle henkilölle. Samasta pihapiiristä löytyy omenapuun katveesta myös pieni pihasauna ja puucee (wc).

Aittamajoituksemme on hieno tapa päästä kokemaan vanhan ajan maalaistunnelmaa. Luhtiaitassamme on kolme kolmen hengen aittahuonetta sekä yksi romanttinen "morsiussviitti". Mummonmökin pihasauna on myös aitassa majoittujien käytössä.